1 violin : Jon Gjesme - Norsk

Han har været solist med de fleste norske symfoniorkestre samt nogle af de ledende orkestre i Norden og USA.
I studietiden fikk han stor inspiration af at spille for store musikere som Isaac Stern, Sandor Vegh og Norbert Brainin.

Han har 20 års erfaring som koncertmester fra Det Kongelige Kapel, Oslofilharmonien og Copenhagen Phil hvor han er koncertmester nu.

Han har ledet projekter med flere kammerorkestre i Norden og har de senere år som dirigent stået i spidsen for bl.a. Copenhagen Phil, Lithuanian State Symphony Orchestra og Berlin Sinfonietta.


2. violin : Christine Enevold - Dansk

Koncertmester for 2. violingruppen i Danmarks Underholdningsorkester. Har igennem hele sin musikerkarriere været meget aktiv på den danske kammermusikscene.

Hun har i solist, kammermusik og kammerorkestersammenhæng turneret i Europa og USA. Desuden er Christine en aktiv violinunderviser af talentfulde børn og unge.


Bratsch : Ettore Causa - Italiensk

Ettore er bratsch-professor på Yale University i USA.

Han er desuden en aktiv kammermusiker og solist i både USA og Europa.

Han vandt i 2000 både Schidlof-prisen og Barbirolli-prisen for “the most beautiful sound” i den presigefyldte Lionel Tertis Internationale Bratschkonkurrence i England.
Cello: Joel Laakso, Finsk

Joel er 1.solo-cellist af Det Kongelige Kapel. Som en aktiv musiker og tidligere cellist i Ny Helsinki -kvartet han har optrådt i de fleste europæiske lande, USA, Syd-Amerika, Asien og Australien. Som solist har han bl.a. spillet med det Finske Radio Symfoni Orkester og Det Kongelige Kapel. Mellem 2015-17 var han kunstnerisk leder af Riihimäki Sommer Koncerter.
Efter en forfriskende pause fra kvartetspil er Joel utrolig glad for at deltage Poseidon-kvartetten.